HOSCH superliima

6 Tuote

Uutta liimateollisuudessa; kylmähitsaus ja rakenneliimaus!
Korjaa, liitä, vahvista, paikkaa reiät, tee uusi osa tai kiinnityskorva ym. ym.

Yhdistämällä liimaa ja hitsausrakeita tapahtuu eksoterminen reaktio ja hieman lämpöä vapautuu. Liitos kovettuu sekunneissa, lopputulos muistuttaa hitsaussaumaa ja sitä voidaan heti työstää poraamalla, hiomalla, viilaamalla jne. sekä päällemaalata. 

HOSCH teollisuusliimalla ja hitsausrakeilla voidaan lisätä tai korvata puuttuvaa materiaalia tai vahvistaa rakenteita, paikata reikiä, halkeamia, tehdä esim. uusi kiinnityskorva tai proppu väljään reikään (talouspaperista ja rakeista)  ym. ym.

Liimaa voi käyttää myös yksinään, sillä voidaan liimata metalleja, lasia, muoveja, kumia, nahkaa, keramiikkaa, puuta ym. myös huokoisia materiaaleja, ei kuitenkaan  polyetyleeniä (PE), paperia, kankaita eikä teflonia.
Jos liitospinnat on mahdollista asettaa tiukasti vastakkain, liimaa levitetään toiselle pinnalle ja puristetaan hetki voimakkaasti yhteen. Liima tarttuu kun happi poistuu liitoksesta ja kestää kuormitusta heti, (huokoiset materiaalit vaativat enemmän liimaa ja pitemmän kuivumisajan). Liitos kestää vettä ja tavallisimpia kemikaaleja, lämpötiloja - 50°C - + 95°C asteeseen. Liiman kuivuttua se on täysin myrkytön.


Katso videoita erilaisista liimauksista tästä linkistä.

  • Näkymä
24,99 €
4,80 €
18,00 €
12,50 €