Saunum Base, saunomisen uusi ulottuvuus

Saunum Base, saunomisen uusi ulottuvuus
Saunum Base, saunomisen uusi ulottuvuus

Saunum Base toimii lisälaitteena kiukaalle ja on ihanteellinen valinta sinulle, joka omistat jo hyvän saunan, etkä halua vaihtaa puu- tai sähkökiuastasi.

1 233,80 €
Sisältää alv. 24 %

Ilmastointilaite puu- tai sähkökiukaalla varustettuun saunaan.

Saunum Base ratkaisee perinteisten puu- ja sähkökiukailla varustettujen saunojen pääongelmat, kuten lämpötilakerrostumisen, lyhyet polttavat löylyt ja hengittämisen vaikeudet. Ainutlaatuinen Saunum Base ilmastointilaite sopii käytettäväksi kaikissa saunoissa ja kaikkien kiukaiden kanssa. Se tasaa löylyhuoneen lämpötilan, helpottaa saunassa hengittämistä ja antaa nautinnollisen pehmeät löylyt. Himalajan suolapallot ja ilmastointilaitteen nykyaikaiset ominaisuudet tekevät saunomiselämyksestä rentouttavan.

Saunum Base saunan ilmastointilaite tarjoaa tasaiset löylyt, ja sitä on saatavissa monissa eri väreissä ja monilla eri asennusvaihtoehdoilla. Ilmastointilaite voidaan joko asentaa seinälle tai upottaa tai integroida seinään. Ilmastointilaitteen ohjaus tapahtuu helposti kosketuspainikkeen avulla.

Saunum Basen viisi yhdessä -kotikylpyläratkaisu tarjoaa ainutlaatuisia saunaelämyksiä. Saunum ilmastointilaite sekoittaa löylyihin viileämpää ilmaa, minkä ansiosta sen tarjoamissa pehmeissä löylyissä on helppo hengittää. Vettä voidaan heittää kiukaalle normaalia useammin, jolloin saunan sisäilmasta tulee hyvin kosteata, mikä lisää hikoilua. Saunominen ei näin ollen aiheuta päänsärkyä tai väsymystä.
Valittavissasi ovat pehmeä löyly, suolaionilöyly, kostea höyrysauna, sanarium ja aromisauna.Syvyys:
106 mm
Korkeus:
1752 mm
Leveys:
400 mm
Paino:
30 kg
Arvostelut 0 arvostelua