Tietosuojaseloste 25.05.2018


Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Finema Tmi (y-tunnus: 0990538-3)

Patterikuja 1 i 46

00940  HELSINKI

sales(at)finema.com


Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.


Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

Asiakassuhteen hoitamiseen

Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin

Tilastollisiin tarkoituksiin

Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.


Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja vain logistiikka- ja maksupalvelu-yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansiin maihin tai järjestöihin.


Asiakkaan oikeudet. Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

Tarkistusoikeus

Oikaisuoikeus

Oikeus peruuttaa suostumus

Poisto-oikeus

HOSCH superliima ja hitsausrakeet, 2x20g

HOSCH superliima ja hitsausrakeet, 2x20g
HOSCH superliima ja hitsausrakeet, 2x20g

HOSCH superliima ja hitsausrakeet, 2x20g, lähes kaikille materiaaleille, Kovettuu sekunneissa!

24,99 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 100

Yhdistämällä liimaa ja hitsausrakeita tapahtuu eksoterminen reaktio ja hieman lämpöä vapautuu. Liitos kovettuu sekunneissa, lopputulos muistuttaa hitsaussaumaa ja sitä voidaan heti työstää poraamalla, hiomalla, viilaamalla jne. sekä päällemaalata.
HOSCH teollisuusliimalla ja hitsausrakeilla voidaan lisätä tai korvata puuttuvaa materiaalia tai vahvistaa rakenteita, paikata reikiä, halkeamia, tehdä esim. uusi kiinnityskorva tai proppu väljään reikään (talouspaperista ja rakeista)  ym. ym.
Liimaa voi käyttää myös yksinään, sillä voidaan liimata metalleja, lasia, muoveja, kumia, nahkaa, keramiikkaa, puuta ym. myös huokoisia materiaaleja. HUOM!  Primeria käyttämällä HOSCH superliimalla voidaan liimata myös polypropeeni- (PP) ja polyeteeni- (PE) muoveja. Ei sovi paperin, kankaiden eikä teflonin liimaukseen.

Jos liitospinnat on mahdollista asettaa tiukasti vastakkain, liimaa levitetään toiselle pinnalle ja puristetaan hetki voimakkaasti yhteen. Liima tarttuu kun happi poistuu liitoksesta ja kestää kuormitusta heti, (huokoiset materiaalit vaativat enemmän liimaa ja pitemmän kuivumisajan). Liitos kestää vettä ja tavallisimpia kemikaaleja, lämpötiloja - 50°C - + 95°C asteeseen. Liiman kuivuttua se on täysin myrkytön. HOSCH teollisuusliimaa voi käyttää teollisuudessa, kotona, työpaikalla, autossa, veneessä, asuntovaunussa jne. Esim. pienoismallien teko, urheiluvarusteet, valokuvaus, optiset laitteet, hammasteknologia, kodinkoneet, kengät, silmälasit ym. ym.
Esim. autokorjaamoissa; muovipuskurit, tiivisteet, letkut, valoumpiot, kiinnitykset, ym. kolarikorjaukset. Autokorjaamolle on sama vaihdetaanko uusi osa tilalle vai korjataanko vanha, mutta asiakkaalle säästö voi olla satoja euroja, jos osa korjataan. Työ valmistuu myös nopeammin, kun ei tarvitse odotella varaosia.

Noudata alla olevia ohjeita, niin liima säilyy paremmin:

  • Kuivaa liimapullon kärki käytön jälkeen.
  • Sulje pullo käytön jälkeen hyvin.
  • Säilytä pystyasennossa.
Arvostelut 0 arvostelua