HOSCH superliima ja hitsausrakeet, 2x20g

HOSCH superliima ja hitsausrakeet, 2x20g
HOSCH superliima ja hitsausrakeet, 2x20g

HOSCH superliima ja hitsausrakeet, 2x20g, lähes kaikille materiaaleille, kovettuu sekunneissa!

24,99 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 100

Yhdistämällä liimaa ja hitsausrakeita tapahtuu eksoterminen reaktio ja hieman lämpöä vapautuu. Liitos kovettuu sekunneissa, lopputulos muistuttaa hitsaussaumaa ja sitä voidaan heti työstää poraamalla, hiomalla, viilaamalla jne. sekä päällemaalata.
HOSCH teollisuusliimalla ja hitsausrakeilla voidaan lisätä tai korvata puuttuvaa materiaalia tai vahvistaa rakenteita, paikata reikiä, halkeamia, tehdä esim. uusi kiinnityskorva tai proppu väljään reikään (talouspaperista ja rakeista)  ym. ym.
Liimaa voi käyttää myös yksinään, sillä voidaan liimata metalleja, lasia, muoveja, kumia, nahkaa, keramiikkaa, puuta ym. myös huokoisia materiaaleja. HUOM!  Primeria käyttämällä HOSCH superliimalla voidaan liimata myös polypropeeni- (PP) ja polyeteeni- (PE) muoveja. Ei sovi paperin, kankaiden eikä teflonin liimaukseen.

Jos liitospinnat on mahdollista asettaa tiukasti vastakkain, liimaa levitetään toiselle pinnalle ja puristetaan hetki voimakkaasti yhteen. Liima tarttuu kun happi poistuu liitoksesta ja kestää kuormitusta heti, (huokoiset materiaalit vaativat enemmän liimaa ja pitemmän kuivumisajan). Liitos kestää vettä ja tavallisimpia kemikaaleja, lämpötiloja - 50°C - + 95°C asteeseen. Liiman kuivuttua se on täysin myrkytön. HOSCH teollisuusliimaa voi käyttää teollisuudessa, kotona, työpaikalla, autossa, veneessä, asuntovaunussa jne. Esim. pienoismallien teko, urheiluvarusteet, valokuvaus, optiset laitteet, hammasteknologia, kodinkoneet, kengät, silmälasit ym. ym.
Esim. autokorjaamoissa; muovipuskurit, tiivisteet, letkut, valoumpiot, kiinnitykset, ym. kolarikorjaukset. Autokorjaamolle on sama vaihdetaanko uusi osa tilalle vai korjataanko vanha, mutta asiakkaalle säästö voi olla satoja euroja, jos osa korjataan. Työ valmistuu myös nopeammin, kun ei tarvitse odotella varaosia.

Noudata alla olevia ohjeita, niin liima säilyy paremmin:

  • Kuivaa liimapullon kärki käytön jälkeen.
  • Sulje pullo käytön jälkeen hyvin.
  • Säilytä pystyasennossa.
  • Säilyy pitempään viileässä!
Syvyys:
3 cm
Korkeus:
18 cm
Leveys:
12 cm
Paino:
80 g
Arvostelut 0 arvostelua